Hvad kan vi tilbyde?

Hos Kongerslev og Mou Trælast er kunden altid i centrum

Hos Kongerslev og Mou Trælast er kunden altid i centrum.

Hvad kan vi tilbyde?

Dit lokale byggemarked med personlig rådgivning fra start til slut.

Hos Kongerslev og Mou Trælast er kunden altid i centrum

Kongerslev Trælast & Byggecenter

Vi er med på sidelinjen hele vejen

Hos Kongerslev og Mou Trælast & Byggecenter er du som kunde altid i centrum. Uanset størrelsen på dit projekt er vi med på sidelinjen og tilbyder rådgivning fra start til slut.

Vi har dygtige og erfarne sælgere, som efter mange års ansættelse, er klar til at give dig en nærværende og professionel rådgivning. Vi deler hus med vores søsterselskab Svendsen Kongerslev ApS, som er en veletableret tømmervirksomhed med ca. 50 håndværkere. Desuden har vi et generelt bredt professionelt netværk og kan hjælpe med videreformidling til relevante håndværkere.

Begge vores butikker har et bredt sortiment indenfor byggeri, hus, have, arbejdsbeklædning mm.. Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, så spørg endelig en af vores sælgere. Vi kan næsten garantere, at vi kan hjælpe med enten at skaffe varen hjem eller finde et alternativ.

Vi tilbyder levering og benytter os primært af egne chauffører og lastbiler.

Kongerslev Trælast & Byggecenter

Vi er med på sidelinjen hele vejen

Hos Kongerslev og Mou Trælast er kunden altid i centrum og uanset hvor meget eller hvor lidt kunden skal bruge, er vi med på sidelinjen og tilbyder rådgivning fra projektets start til slut.

Vi har dygtige sælgere som har været ansat i mange år og har stor erfaring. Selvom vi er helt nede på jorden og nærværende bestræber vi os på at give en professionel vejledning, der hjælper kunderne helt til døren med projekterne.

I butikkerne har vi et meget bredt sortiment og hvis ikke varen er på hylden, så er i mere end velkommen til at spørge os og vi undersøger om vi kan få det hjem til dig.

Vi tilbyder hurtig levering med de fleste af vores varer på eget lager samt vores egne chauffører.