Historien bag

En af landets ældste tømmerhandlere

En af landets ældste tømmerhandlere.

Historien bag Kongerslev Trælast
& Mou Byggecenter

Dit lokale byggemarked med personlig rådgivning fra start til slut.

En af landets ældste tømmerhandlere.

Kongerslev og Mou Trælast & Byggecenter

Anno 1909

I Kongerslev ligger en af landets ældste tømmerhandler med over 100 år på bagen. Helt præcist går historien tilbage til 1909, hvor den blev grundlagt af Jens Svendsen. Tømmerhandlen ligger stadig i den lille Østhimmerlandske by, om end der er sket meget siden det første spadestik blev taget.

Et bredt erfaringsgrundlag

Udover at drive tømmerhandel har familien Svendsen gennem årene og generationer gjort sig erfaringer med bl.a. ligkistemagasin, møbelværksted, gipsfabrik, spærfabrik, vvs- og smedeværksted samt savværk. Kendetegnet for dem alle har været fokus på det gode håndværk, god kundeservice og en evne til hele tiden at udvikle sig og følge med tiden.

I dag består virksomheden af moderselskabet Svendsen Holding ApS og datterselskaberne Kongerslev Trælast & Byggecenter, Mou Trælast & Byggecenter samt Typehus firmaet Green House og Byggefirmaet Svendsen Kongerslev ApS.

Et tæt samarbejde på både store og små projekter

Alle virksomhederne har til huse under samme tag og drager nytte af fordelene ved at arbejde tæt sammen om både store og små projekter. Virksomheden samt datterselskaberne drives i dag af Jens Svendsen samt brødrene Jens Christian Svendsen og Rasmus Nanfeld Svendsen og Green House i samarbejde med medejer Niels Svendsen.

Siden 2020 er Mou Trælast & Byggecenter blevet drevet som en underafdeling af Kongerslev Trælast.

Kongerslev Trælast og Byggecenter ApS er medlem af indkøbsforeningen Jydske Byggecentre, som består af 15 byggecentre fordelt over hele landet.