Spiral Raw Terrain 9907 vinter støvler

Kan du selv gå en tur gennem naturen midt om vinteren? Med vinterstøvlerne Spiral Raw Terrain 9907 bliver dine fødder varme og tørre. Disse robuste regnstøvler er lavet af PVC, så de beskytter dine fødder mod vand. Takket være den isolerende beklædning forbliver dine fødder også hyggelige og varme.

Beskrivelse

Robuste vinterstøvler til børn

Spiralråden 9907 er hårde vinterstøvler til eventyrlystne børn. Disse robuste regnstøvler er udstyret med en grov profil, som giver et godt greb på enhver overflade. Desuden beskytter de dine sønners eller fødsels fødder mod vind og vejr. Støvlerne er lavet af PVC, hvilket gør dem helt vandtætte. Derudover er de udstyret med en isolerende foring, der holder fødderne af dit barn hyggeligt og varmt.

Med velcro-lukning

Foden af ​​denne vinterstøvler har en sort farve. Området omkring kalvene er lavet af fleksibelt materiale, hvilket gør støvlerne behagelige at bære. Desuden er denne øvre del af børnenes støvler dekoreret med mørkblåt stof. For at sikre, at vinterstøvlerne forbliver på plads, mens de går, er de udstyret med en velcro-lukning. Dette giver dig mulighed for sikkert at fastgøre dem omkring dine kalve.

Fås i forskellige størrelser

Raw Terrain 9907 fodret børns regnstøvler fås i mange størrelser, så for hvert barn kan du finde en passende støvle. Du kan vælge mellem størrelse 27 til 35. Kan du også bruge hvilke slags varme vinterstøvler? De er også tilgængelige i voksne størrelser.